Het OR huis

Is uw ondernemingsraad volwaardige gesprekspartner voor de WOR-bestuurder en spreekbuis voor de achterban?
Het OR Huis zorgt voor een stevig fundament van uw ondernemingsraad, nu en in de toekomst.
Loop samen met een van onze trainers/adviseurs door de bouwplannen van het OR Huis en ontdek welke pijler ontbreekt of niet goed is afgebouwd. Ook startende of minder ervaren ondernemingsraden kunnen bouwen aan het OR Huis.

Voor wie is het OR Huis?

  • Voor ondernemingsraden met weinig of geen ervaring die willen weten waar zij staan in het organigram en willen leren hoe het ‘OR spel’ werkt
  • Voor ervaren ondernemingsraden die zich beter willen positioneren binnen hun organisatie en sneller tot resultaten willen komen

Wat houdt het traject in?
Samen met een trainer van GLBA gaat de ondernemingsraad bouwen aan het OR Huis. We beginnen met de fundering en de pijlers, deze zijn voor iedere OR hetzelfde. Het dak bestaat uit de tools en de middelen die nodig zijn om het OR Huis overeind te houden. Ze zijn voor iedere ondernemingsraad anders. U volgt dit traject met de gehele ondernemingsraad.

Wat is het resultaat?
Met het OR Huis zorgt u voor een stevig fundament van uw ondernemingsraad, nu en in de toekomst. U beschikt over de juiste werkwijze, tools en middelen om van uw onderneminsgraad een bljvend succes te maken.