Een ondernemingsraad starten

U wilt een ondernemingsraad instellen, maar hoe pak je dit aan? Waar krijgt u mee te maken en houdt u nog wel de regie over uw bedrijf? Kunnen die toekomstige OR leden wel op niveau meedenken en mee praten?


GLBA werkt met het OR Huis. Die zorgt voor een stevig fundament van uw ( startende ) ondernemingsraad, nu en in de toekomst.
Loop samen met een van onze trainers/adviseurs door de bouwplannen van het OR Huis en ontdek welke pijler er nodig zijn om een goede start te hebben. U zult ervaren dat een ondernemingsraad juist een meerwaarde geeft en geen bedreiging is.

Voor wie is het OR Huis nog meer?

  • Ondernemingsraden met weinig of geen ervaring die willen weten waar zij staan in het organigram en willen leren hoe het ‘OR spel’ werkt
  • Ervaren ondernemingsraden die zich beter willen positioneren binnen hun organisatie en sneller tot resultaten willen komen

Wat houdt het traject in?
Samen met een trainer van GLBA gaat de ondernemingsraad bouwen aan het OR Huis. We beginnen met de fundering en de pijlers, deze zijn voor iedere OR hetzelfde. Het dak bestaat uit de tools en de middelen die nodig zijn om het OR Huis overeind te houden. Ze zijn voor iedere ondernemingsraad anders. U volgt dit traject met de gehele ondernemingsraad.

Wat is het resultaat?
Met het OR Huis zorgt u voor een stevig fundament van uw ondernemingsraad, nu en in de toekomst. U beschikt over de juiste werkwijze, tools en middelen om van uw onderneminsgraad een bljvend succes te maken.