OR maatwerktrainingen

Als ondernemingsraad kunt u met heel veel vragen rondlopen. U merkt dat bepaalde kennis ontbreekt. Wij stellen graag samen met u een trainingsplan op, geheel naar wens en afgestemd op uw vragen.

STAP 1  uitgebreid gesprek
Graag krijgen wij een helder beeld van uw hulpvraag. Daarom gaan we uitvoerig in gesprek met de ondernemingsraad en eventueel ook met de WOR-bestuurder. Biedt dit nog geen duidelijkheid? Geen probleem, dan plannen we een vervolggesprek in.

STAP 2 training op maat
Samen met u stellen we het trainingsplan op. We bepalen het aantal deelnemers, de duur van de training, geschikte data en de locatie. Alles is geheel naar wens af te stemmen.

STAP 3 evaluatie
Wij willen graag dat u ook na afloop alles uit uw training haalt. Daarom volgt een aantal weken na iedere training een evaluatie. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u tussentijds vragen heeft.

STAP 4 terugkoppeling naar de achterban
Welke kennis doet u op tijdens de training? Hoe past u deze toe? Wij zorgen voor de communicatie met de achterban zodat ook zij op de hoogte zijn. Zo is helder wat u aan nieuwe dingen neeneemt in uw organisatie.

DIENSTEN